Menu

Diensten & prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en btw.

 • Extra boeken

  Deel uw levensverhaal met anderen. Extra boeken kunt u bestellen voor € 29,- per exemplaar. Deze prijs geldt voor een standaardboek*.

 • * Standaardboek

  Een standaardboek is in A5 formaat, uitgevoerd in full colour met zachte omslag met een maximum van 60 pagina’s. De prijs is inclusief verzendkosten en btw.
  Meer pagina’s of een uitvoering met harde kaft zijn mogelijk, zie hieronder. Het maximaal aantal pagina’s per boek is 650.

  (per 1 januari 2019 is een standaardboek maximaal 60 pagina's voor nieuwe registraties. De wijziging is dus niet van invloed voor klanten die voor 1 januari 2019 hebben geregistreerd)

 • Meer pagina’s

  U betaalt slechts € 0.30 extra voor elke aanvullende pagina.
  De website berekent de meerprijs automatisch bij de bestelling.
  Het maximaal aantal pagina’s per boek is 650.

 • Harde kaft

  Bij het bestellen van het boek kunt u de uitvoering van de kaft (zacht of hard) kiezen. Een harde kaft is mogelijk tegen meerprijs.
  De meerprijs bedraagt: € 10 per bestelling (opstartkosten) en € 12,50 per exemplaar.

 • Grote oplage?

  Neem voor korting bij een grotere oplage (vanaf 25 boeken per bestelling) contact met ons op.

  • 25 - 49 boeken 10% korting
  • 50 - 74 boeken 15% korting
  • vanaf 75 boeken 20% korting

  De website berekent de korting niet automatisch.

  Neem voor uw bestelling contact met ons op

 • Uw levensboek laten schrijven

  Voor sommigen werkt praten beter dan schrijven. Daarom biedt Mijn Leven als Verhaal u ook de mogelijkheid om uw levensboek te laten schrijven door onze vaste biografische coach en senior auteur Renée Rosenboom. Zo garandeert u dat uw verhalen niet verloren gaan en gebundeld worden in een persoonlijk en professioneel geschreven Levensboek. Renée schrijft levensboeken vanuit haar bedrijf de LevensStudio op basis van biografische interviews. Niet alleen de feiten, maar ook levensthema’s, karakterontwikkeling en de tijdgeest nemen in haar levensboeken een belangrijke plaats in.

  Neem contact op met Renée voor een kosteloos kennismakingsgesprek!

 • Schrijfhulp

  Loopt u vast met het schrijven van uw levensverhaal? Krijgt u uw verhaal niet goed op papier of heeft u moeite het verhaal af te maken? Neem contact op met onze vaste biografische coach en senior auteur Renée Rosenboom. Zij kan u vast verder helpen!

  Voor meer informatie, zie de website van Renée

 • Biografische coaching

  Uw levensverhaal schrijven vereist dat u uw herinneringen en de gebeurtenissen in uw leven ordent. Soms kunnen de emoties daarbij zo opspelen, dat het uw schrijfproces belemmert of dat u de behoefte voelt om onverwerkte ervaringen alsnog te verwerken. Onze vaste biografische coach Renée Rosenboom kan u op zulke momenten helpen! Zij is gespecialiseerd in het werken met levensverhalen en vanaf het begin betrokken bij Mijn Leven als Verhaal.

  Klik hier om te lezen wat een biografische coach voor u kan betekenen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en updates


“Herinneringen zijn de wijnkelders van de geest”

Felix Timmermans (Vlaams schrijver)

Top