Menu

Disclaimer

Via deze website kunt u informatie krijgen over en gebruik maken van de diensten die Mijn Leven als Verhaal aanbiedt. Een deel van deze diensten is op proef vrij toegankelijk. Wij besteden de uiterste zorg om u te voorzien van actuele, juiste en volledige informatie. Onjuistheden of onvolledigheden kunnen echter soms voorkomen.

Mijn Leven als Verhaal is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken of gebruikmaken van deze site door wijziging, onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie. Mijn Leven als Verhaal is evenmin aansprakelijk voor eventuele schade door technische storingen. Ook geeft Mijn Leven als Verhaal geen garantie met betrekking tot de inhoud van websites van derden die via hyperlinks of andere verwijzingen op deze website bereikbaar zijn en aanvaardt met betrekking tot die websites geen aansprakelijkheid.

Verdere informatie vindt u in de algemene voorwaarden.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en updates


“A strange thing is memory, and hope; one looks backward, and the other forward; one is of today, the other of tomorrow. Memory is history recorded in our brain, memory is a painter, it paints pictures of the past and of the day.”

Anna Mary Robertson Moses

Top