Menu

Mijnlevenalsverhaal.nl gaat stoppen

Ondanks de vele positieve reacties hebben we met pijn in ons hart besloten dat de website Mijnlevenalsverhaal.nl per 1 juni 2021 stopt. Door de snelle ontwikkelingen op technisch gebied kunnen wij na die datum niet langer zonder grote investeringen een up-to-date product garanderen. De datum is zo gekozen dat bestaande klanten de tijd hebben om hun boek af te maken.

Hoe jammer dit ook is: De afgelopen 8 jaar (straks 9 jaar) zijn via de website veel mooie boeken tot stand gekomen. En daar kunnen we met de schrijvers trots op blijven!

Vanaf nu geen nieuwe klanten meer

Helaas betekent dit dat registratie als nieuwe klant en de uitgifte van cadeaubonnen vanaf nu niet meer mogelijk is. We hopen dat geïnteresseerden een andere manier vinden om hun verhaal vorm te geven.


Informatie voor bestaande (en oude) klanten

Bestaande klanten kunnen hun boek afmaken. Ze zijn daarover per email van 12 mei 2020 al persoonlijk geïnformeerd. Eventueel zijn ook nabestellingen nog mogelijk.

Hieronder nog een keer de inhoud van de email van 12 mei 2020:

  1. Wat verandert er voor mijn boek?  

Voor het schrijven en (na)bestellen zal er voor u tot en met 31 mei 2021 niets veranderen. U kunt zolang uw account geldig is op de website uw boek gewoon afmaken, bestellen en nabestellen. Ook kunt u tot die tijd ons nog steeds bereiken (info@mijnlevenalsverhaal.nl) bij vragen. De laatste dag dat u (met een geldig account) uw boek nog kunt bewerken en naar de drukker sturen is 31 mei 2021. Na die datum is dat niet meer mogelijk. 

  1. Kan ik dan nu nog wel mijn account verlengen?

Voor u als bestaande klant is verlenging van uw account tot uiterlijk 31 mei 2021 mogelijk. De prijs voor verlenging zal naar rato van het aantal maanden worden bepaald. Voor elke volledige maand rekenen we 3 euro. 

  1. Kan ik ná 31 mei 2021 nog een exemplaar nabestellen?

Het is wel mogelijk om ná 31 mei 2021 nog extra exemplaren van uw boek na te bestellen door een e-mail te sturen naar info @mijnlevenalsverhaal.nl. De nabestelling kan alleen identieke kopieën van een eerder gedrukt boek betreffen. We streven ernaar dat deze mogelijkheid tenminste nog tot eind december 2021 zal bestaan. 

Onveranderd blijft: veel schrijfplezier!

Hoe jammer we het ook vinden om een punt te zetten achter Mijn leven als verhaal, we hopen dat u komend jaar nog veel plezier beleeft bij het schrijven van uw boek. En dat u en uw dierbaren het nog lang zullen koesteren.
Wij zijn trots dat in de afgelopen 8 jaar zoveel mooie boeken zijn geschreven, uw boek mag daarbij zeker niet ontbreken.

Ps. Tip: maak voor uzelf een planning om uw boek te schrijven en noteer 31 mei 2021 in uw agenda als laatste mogelijkheid om dit bij de drukker te bestellen.


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en updates


“Het ware bezit van de mens wordt gevormd door zijn herinneringen. In niets anders is hij rijk, in niets anders is hij arm.”

Alexander Smith (Schots dichter en auteur)

Top